Ohita navigaatio

MASU ASIAN BISTRO MUUTTI UUTEEN KOTIIN

MASU ASIAN BISTRO MUUTTI UUTEEN KOTIIN

Jo yli kuusi vuotta Tampereella hurmannut Masu Asian Bistro on tehnyt astetta isomman syyssiivouksen ja muuttanut uuteen kotiin. Tamperelaisten sydämiin ja vatsoihin tiensä löytänyt suosikkiaasialainen on saanut uuden kodin Laukontorin kupeesta Kirkkokadulta.

– Uusi kotimme on upea! Ihastuttavan avara, yhtenäinen, valoisa, tunnelmallinen, Visionary Design Partnersin Jaana Ekmanin taattua laatutyyliä. Vanhan, historiallisen rakennuksen tilassa on myös ripaus manselaista nostalgiaa värikkäine yökerhomenneisyyksineen, ravintolapäällikkö Erika Simpanen hihkuu.

Monissa liemissä keitelty keittiöpäällikkö Mikko Nilosaari kertoo, että Masun uudistuneessa menussa on mukana niin klassikoiksi muodostuneita suosikkiannoksia kuin uusia tuttavuuksia. Yksi isoimmista lanseerauksista on “bunibaari”.

– Bunibaariin voi tulla simppelisti bunille ja drinkille. Olemme myös keränneet asiakkaiden toiveita, jotka näkyvät uudella listalla mm. sushivalikoiman laajennuksena, sashimeina ja deluxe sushina. Kasvisvaihtoehtoihin on myös panostettu uudella tavalla. Muitakin yllätyksiä on luvassa esimerkiksi brunssin merkeissä.

Suosittu, ystävät yhteen pöytään japanilaisten makujen ympärille keräävä Shabu Shabu tuotiin myös uuteen osoitteeseen. Pöydän keskellä on höyryävä pata, maukas liemi, runsas lajitelma kasviksia sekä kastikkeita, ja seurue voi valita pataan porisemaan joko lihaa, kalaa ja äyriäisiä tai tofua.

– Entistäkin upeammat puitteet, taatun tuttu, mutta hienoisesti uudistunut makumaailma sekä Masun timanttinen liiga ovat kaikki valmiina luomaan vieraillemme uusia elämyksiä. Uskon, että pieni tauko on ehkä ollut ihmisille jo liikaa ja väki on enemmän kuin valmis palaamaan takaisin herkkujemme äärelle. Kannattaa muuten uuteen Masuun tutustuessanne tarkkailla kokkien selkämyksiä, Erika vinkkaa.

Tutustu Masun uuteen menuun täällä ja tee pöytävaraus tästä! Vallitsevasta tilanteesta johtuen paikkoja on rajoitetusti, joten ripeys on valttia. 🙂

Masu Asian Bistro
Kirkkokatu 10
33100 Tampere
+3581005553

Olemme avoinna:
Ke-pe 16-23
La 14-23
Joka kuun toinen sunnuntai brunssi 13-17
(Isänpäivänä 8.11. 12-18)

NÄHDÄÄN KIRKKOKADULLA!