Juhlan kunniaksi olemme loihtineet erityisen juhlamenun, joka koostuu klassikoista vuosien varrelta – 9 ruokalajin kokonaisuuden, joka on suunniteltu yhdessä Masun entisten keittiöpäälliköinen kanssa. Tämä juhlamenu on saatavilla huhtikuun ajan, 4.–30.4., joten varaa pöytäsi ajoissa ja liity mukaan juhlahumuun!

Juhlamenu 110 € + juomapaketti 75 €

 

Keittiön tervehdys

Taittinger reserve champagne brut, Champagne, Ranska

 

Lohisashimi lämpimällä valkosipuliponzulla

 

Friteerattuja taskurapuja omena-fenkolisalaatilla

Gruner Veltliner Der Fuchs, Wachau, Itävalta

 

Päivän sushi

Asia Cuvee, Klosterneuburg, Itävalta

 

Masun alkuperäiset Samurai-ribsit yamitsuki-kurkkujen kera

Asahi Super Dry Lager, Japani

 

Paistettua siikaa ja paksoita soijakastikkeella

Marques De Caceres Exellens Sauvignon Blanc, Rueda, Espanja

 

Pitkään haudutettua lampaan potkaa herkullisessa kastikkeessa

Domaine Bousquet Reserva Cabernet Franc, Mendoza, Argentiina

 

Matchalla maustettua pannacottaa, marinoituja hedelmiä ja ananassorbettia

Ile four Yuzy, Japani

 

Suklaakakkua, kahvisorbettiaja paahdettua hasselpähkinää

Rudolf Miiller Eiswein, Rheinhessen, Saksa

 

Tervetuloa nauttimaan! Varaa pöytä tästä.

Ihastuitko? Jaa ilosanomaa eteenpäin!